Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Επίσκεψη στην Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη
και στο Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου



  Η επίσκεψή μας στην Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη και στο Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.
 Ξεκινήσαμε από το σχολείο μας με ανυπομονησία. Σε όλη την διαδρομή συζητούσαμε για το τι θα συναντούσαμε. Μόλις φτάσαμε εκεί πήγαμε στην αίθουσα με την παρουσίαση αγαλμάτων του Χρήστου Καπράλου. Εκεί είδαμε την υπέροχη δουλειά του γλύπτη.
Μόλις φύγαμε από κει πήγαμε στην Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη . Εκεί η κυρία Δήμητρα Λουκοπούλου μας εξήγησε πως μπορούμε να πάμε να εγγραφούμε και πως να πάρουμε πληροφορίες από τα βιβλία. Μας έδειξε το αναγνωστήριο, όπου μπορούμε να πηγαίνουμε και να κάνουμε τις εργασίες μας εκεί.
  Μετά φύγαμε από κει  και επισκεφθήκαμε το Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου που ήταν και αυτό μια δωρεά  των Παπαστράτων στην πόλη. Οι Παπαστραταίοι φρόντιζαν να είναι πάντα ωραίο. Πλήρωναν κηπουρούς και φύλακες που φρόντιζαν το πάρκο. Επίσης έχτισαν ένα εκκλησάκι(η γνωστή μας Μεταμόρφωση Του Σωτήρος) που ήταν και αυτό μια δωρεά από την μητέρα των Παπαστραταίων.
Τρία κορίτσια διάβασαν ποιήματα προς τιμήν τους!
 Ήταν πολύ ωραία  επίσκεψη , περάσαμε όλα τα παιδιά αξέχαστα  και   μάθαμε αρκετά πράγματα…

                                       ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
                                                 ΤΜΗΜΑ: Β2                                                                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου