Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Επίσκεψη στην Παπαστάτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη και στο Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου
Αφού, το θέμα της Πολιτιστικής Ομάδας μας ήταν για την οικογένεια Παπαστράτου, η καθηγήτρια μας και υπεύθυνη της Πολιτιστικής Ομάδας κυρία Αγγέλη Μαρία διοργάνωσε μία εκδρομή στην Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη και στο Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου.
Η εκδρομή έγινε τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες. Συγκεντρωθήκαμε και ξεκινήσαμε. Όταν φτάσαμε στην βιβλιοθήκη χωριστήκαμε σε δύο ομάδες διότι είμασταν πολλά παιδιά. Η ομάδα στην οποία ήμουν μπήκε στην γλυπτοθήκη Καπράλου. Ο Κάπραλος έχει σχέση με την οικογένεια Παπαστράτου αφού αυτοί τον σπούδασαν. Η γλυπτοθήκη ήταν εντυπωσιακή όσο και τα εκθέματά της. Όταν τελειώσαμε με την γλυπτοθήκη πήγαμε στη βιβλιοθήκη. Εκεί, μας ξενάγησε η κυρία Δήμητρα Λουκοπούλου σε όλους τους χώρους, μας εξήγησε που μπορούμε να βρίσκουμε και να δανειζόμαστε βιβλία, το αναγνωστήριο και την αίθουσα για τα μικρά παιδιά που κάνουν πολλές δραστηριότητες.
Μετά από αυτές τις υπέροχες ξεναγήσεις επισκεφτήκαμε το Παπαστράτειο Πάρκο Αγρινίου όπου καλύπτει περίπου πενήντα δύο στρέμματα. Εκεί είδαμε τις προτομές τις οικογένειας Παπαστράτου και κάποιοι μαθητές απήγγειλαν ποιήματα. Στο τέλος, ξεκουραστήκαμε στην καφετέρια του πάρκου.
Αυτή η εκδρομή ήταν υπέροχη και μας έδωσε πολλές γνώσεις. Ευχαριστούμε,τις καθηγήτριες μας κ. Αγγέλη Μαρία,την κ. Σκεπετάρη Βασιλική, την κ. Κατσαντώνη Ελένη και την κ. Δαλιάνη Αγγελική που μας χάρισαν αυτήν την υπέροχη εκδρομή.
                                                                      Γράφει η μαθήτρια της Β' τάξης,
                                                                                        Ελένη Κουτούκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου