Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ
Ελένη Τζιφέρη,μαθήτρια

Πρώτα απ΄ όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο συγχαρητήρια στη φιλόλογο κυρία Αγγέλη για την ωραία  πρωτοβουλία που πήρε, να συντονίσει την παρουσίαση του βιβλίου: Συναξάρι του Αντρέα Κορδοπάτη, συγγραφέας του οποίου είναι ο Θανάσης Βαλτινός.
Έπειτα με τη σειρά ένα μεγάλο συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή, που χωρίς αυτά δεν θα πραγματοποιούνταν.
Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στη φιλόλογο κυρία Δαλιάνη που συνέβαλε καθοριστικά στο εξαιρετικό αποτέλεσμα της  βιβλιοπαρουσίασης.
Όσο αφορά τις εντυπώσεις μου δε θα μπορούσαν να είναι κάτι άλλο εκτός από πολύ καλές! Η εκδήλωση ομολογώ πως με  εντυπωσίασε. Ίσως λόγω της μαγείας που προσέφερε το καταπληκτικό αυτό βιβλίο. Αλλά και της εξαιρετικής καθοδήγησης που έδειξαν οι καθηγήτριές μας προς τους μαθητές,  ώστε να διαβάσουν συγκεκριμένα αποσπάσματα, τα οποία αποδείκνυαν ακριβώς πόσο σπουδαίο είναι το βιβλίο.
Όλοι όσοι παραβρεθήκαμε στην εκδήλωση είμαι σίγουρη πως μάθαμε το περιεχόμενο του βιβλίου και εντυπωσιαστήκαμε.
Εγώ με τη σειρά μου, θα επιθυμούσα πολύ να συμμετάσχω σε άλλη παρουσίαση. Θα ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για μένα, αφού θα αποκόμιζα πολλές γνώσεις, όπως και με αυτή  την βιβλιοπαρουσίαση.
Τέλος, να τονίσουμε πως είναι αξιοθαύμαστη η όλη προσπάθεια που πραγματοποιείται στο σχολείο μας με επικεφαλής την κ. Αγγέλη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου