Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
 ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
 ΑΡΧΕΙΑ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 Καρδίτσα, 23/05/2018
 Ταχ. Δ/νση: ΤΕΡΜΑ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ
 Ταχ. Κώδικας: 43132
 Πληροφορίες: Ε.ΑΓΓΕΛΙΝΑ
 Τηλέφωνο: 24410-71631 
FAX:24410-73780
 e-mail: gaknk@otenet.gr
  ΠΡΟΣ: Δ/ντή 2ου Γυμνασίου Αγρινίου 


Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,


 Τα ΓΑΚ Αρχεία Ν. Καρδίτσας διοργανώνουν στις 1,2 και 3 Ιουνίου 2018 πανελλήνιο συνέδριο με θέμα «Ο έρωτας μέσα από το δημοτικό τραγούδι». Λάβαμε λοιπόν προσφάτως ενημέρωση για την εργασία των μαθητών του σχολείου σας που σχετίζεται με το θέμα του συνεδρίου μας και γι’ αυτό θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου και ειδικότερα στην εκπαιδευτικό Αγγέλη Μαρία.
 Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που υπάρχουν εκπαιδευτικοί στη Δημόσια Εκπαίδευση που πραγματικά κάνουν τόσο σπουδαία πράγματα. Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές του σχολείου σας που επέλεξαν τη θεματική ενότητα «Ο έρωτας στα Δημοτικά μας τραγούδια». 
Είμαι βέβαιη πως οι μαθητές σας μέσα από όλη αυτή την εκπαιδευτική διαδικασία διαπίστωσαν ότι το Δημοτικό τραγούδι είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Λαϊκού μας πολιτισμού και της συλλογικής μνήμης διότι μέσα από το Δημοτικό τραγούδι ανακαλύπτουμε την ταυτότητά του Ελληνικού Λαού του οποίου η αξία του έχει διαχρονικά υμνηθεί από τα πρώτα χρόνια του ελεύθερου βίου της χώρας μας μέχρι σήμερα.
 Θα ήθελα να μεταφέρεται στους μαθητές σας τα θερμά μας συγχαρητήρια και να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε τέτοιες δράσεις. 
 Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα γίνει ειδική αναφορά στο σχολείο σας και στην εργασία των μαθητών σας στην εναρκτήρια ομιλία μου στο πανελλήνιο συνέδριο.

 Με τιμή 
Η προϊσταμένη των ΓΑΚ Αρχείων Ν. Καρδίτσας

Ελπινίκη Αγγελίνα

1 σχόλιο: