Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Πέρασε μια ολόκληρη χρονιά.Μια χρονιά γεμάτη δημιουργία, κόπο, συνεργασία και προσπάθεια.Με τη δημιουργία της Πολιτιστικής Ομάδας χάρη στη κυρία Μαρία Αγγέλη, εκτός από τις γνώσεις που σχετίζονταν με τους Ευεργέτες της πόλης μας πήραμε γνώσεις που είχαν να κάνουν με τη ζωή.
Αυτή η εξαιρετική φιλόλογος και πάνω από όλα καλός άνθρωπος μας δίδαξε τη Συνεργασία και την ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, καθώς επίσης ΠΊΣΤΕΨΕ από την αρχή σε ΜΑΣ, πράγμα το οποίο μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε…
Ακόμη, μας έδωσε τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουμε τα ταλέντα μας.Ταλέντα τα οποία έμεναν αναξιοποίητα μέσα μας.
Παρόλα αυτά, τις τυπικές διαδικασίες και το καθιερωμένο μάθημα, υπήρχαν στιγμές κατά τις οποίες εκδηλώναμε τα συναισθήματά μας!
Ένα περιστατικό που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω είναι πως όλοι επηρεασμένοι από την ικανοποίηση για το πρόγραμμα ευχαριστούσαμε θερμά την κυρία Αγγέλη, η οποία συγκινήθηκε και σε μια στιγμή έκλαψε.Πράγμα το οποίο εισέπραξε την πιο ζεστή αγκαλιά 20 παιδιών!
Αυτό το περιστατικό μας έφερε  ακόμη πιο κοντά στην κυρία Αγγέλη.
Επίσης, έκανε ότι μπορούσε για μας με αγάπη και εμπιστοσύνη.Συμπεριλαμβάνω και τις εκπαιδευτικές εκδρομές που διοργάνωσε.
Τέλος, είναι ένα άτομο που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω, γιατί μου έμαθε πάρα πολλά και εκφράζοντας τα συναισθήματά της με έκανε να την αγαπώ ακόμα πιο πολύ γιατί είναι ένας ζεστός και ειλικρινής άνθρωπος και ποτέ δεν στηρίχτηκε σε τυπικότητες!
Ελπίζω σε ανάλογα προγράμματα και σε συνεργασίες στο μέλλον…


Παρά Καλλιρόη, μαθήτρια Β2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου